Pupelių ir kopūstų troškinys

Daržovės iš tikro lietuviško kaimo

Reikės:

  • 2 valgomųjų šaukštų aliejaus,

  • Žiupsnelis druskos,

  • Maltų juodųjų pipirų,

  • 400 ml vandens,

  • 200 g konservuotų pupelių,

  • 1 kopūsto,

  • 1 morkos,

  • 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo.

    Eiga:

  1. Kopūstą ir morką sutarkuokite.
  2. Svogūną sukapokite ir kartu su morka pakepinkite keptuvėje, kol suminkštės (apie 3 minutes).
  3. Į puodą sudėkite kopūstus, pakepintas daržoves, pupeles, įberkite prieskonių.
  4. Viską išmaišykite ir supilkite vandenį.
  5. Troškinkite apie 10 minučių.
  6. Įmaišykite pomidorų padažą ir troškinkite, kol nebeliks vandens.
  7. Tinka kaip garnyras prie žuvies.

Algimanto Vaupšo ūkis

Adresas

Dvarčiaus kaimas, Užvenčio seniūnija, 86354 Kelmės rajonas

Mobilaus telefono numeris

+370 687 54968

Telefono numeris

+370 427 60039

El. paštas

algimantasvaupsas@gmail.com