Kotletukai skardoje

Daržovės iš tikro lietuviško kaimo

Reikės:

  • 1 kg raugintų kopūstų,
  • 1 kg bulvių,
  • 1 svogūno,
  • 1,5 kg maltos mėsos (paruoštos su kvapniaisiais ir juodaisiais pipirais, smulkintais lauro lapais, česnakais, druska ir 5 kiaušiniais),
  • 50 g aliejaus,
  • 2 šaukštai manų kruopų.

 

Eiga:

  1. Į kepimo skardą įklojamas kepimo popierius, paklojamas raugintų kopūstų sluoksnis.
  2. Pagal skonį įpjaustoma svogūnų, apšlakstoma aliejumi.
  3. Iš maltos mėsos formuojami kotletukai – dedami eilėmis su nuskustomis bulvėmis.
  4. Kepant orkaitėje vartyti nereikia.

Algimanto Vaupšo ūkis

Adresas

Dvarčiaus kaimas, Užvenčio seniūnija, 86354 Kelmės rajonas

Mobilaus telefono numeris

+370 687 54968

Telefono numeris

+370 427 60039

El. paštas

algimantasvaupsas@gmail.com